Stöd vår kampanj!

Stöd Konstnärernas Riksorganisations program inför valet genom att skriva under med ditt namn, din e-postadress och det län du bor i.*

Ladda gärna samtidigt upp en av dina egna bilder (en selfie, ett foto från din vardag/arbetsplats eller kanske ett verk du arbetar med) genom uppladdningsfunktionen nedan.

Alla bilder kommer att utgöra en liten bit av ett porträtt av den framtida kulturminister som tillsätts efter valet i september. På så sätt skapar våra bilder tillsammans ett porträtt av kulturministern som blir en påminnelse om att våra frågor är viktiga för en samhällsutveckling där kultur och konst är centrala begrepp.

Vårt gemensamt skapade porträtt överlämnas till nästa kulturminister tillsammans med de fem punkterna i vårt politiska program som innehåller konkreta förslag för en ambitiös kulturpolitik, och en namnlista på alla som skrivit under och har bidragit till porträttet.

Skriv under!

Jag vill med min underskrift visa mitt stöd för Konstnärernas Riksorganisations kampanj inför riksdagsvalet 2022 och ställer mig bakom det program i fem punkter som utgör kampanjens grund.

OBS: vi tar bara emot jpg, jpeg, png och webp som format. Storleksbegränsningen är 5MB

* E-post och län är valfritt. Fyller du i E-post får du två uppdateringar om hur det går med valkampanjen innan valet i september.

Försäkran

Genom att ladda upp en bild intygar du att du äger rättigheterna till bilden i fråga och därmed inte kränker någon tredje parts upphovsrätt eller annan immateriell rättighet. Konstnärernas Riksorganisation erhåller, genom uppladdningen, en icke-exklusiv rätt att nyttja bilden för skapandet av en pixelbild i samband med 2022 års valkampanj. Har du ingen bild att ladda upp kan du ändå skriva under uppropet med namn, län och e-post. AB Svensk Konstnärsservice behandlar personuppgifterna enligt gällande föreskrifter i GDPR (Dataskyddsförordningen) och kommer därmed endast nyttja bilderna för ovan nämnda ändamål. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter, använder cookies med mera i vår integritetspolicy.